sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Kuvia, löpinää & höpinää.

Leave me
H E I    T A A S  ~

Voi surkeus, kun väsyttää.

...mutta nyt ovat sitten minultakin ensimmäiset yo-kirjoitukset ohi, hooray! Koeviikko ajoittui sitten ihan siihen kirjoitusten perään, mutta kuten näette, olen selvinnyt elossa kaikesta. Univelkaa on ihan hurjasti, mutta sehän nyt on oletus opiskelijalle. Just roll with it. Kuoleena ehtii nukkua.

Halusin välttämättä postata tänään, vaikka tarina ei olekaan ihan valmis vielä. You know, halusin vain ilmoittaa olevani toistaiseksi elossa. Kuvat ei oo mitään erikoisia, mutta jotakin halusin saada laitettua tänne o w o"

Suuri kiitos ihanista kommenteista viime postauksessa! Ja erityisesti kiitos yo-vinkeistä ja kannustuksesta. Sen voin vaan sanoa, etten kyllä ehtinyt siellä salissa edes ajatella syömistä, sillä kirjoitin niin hulluna.

Hmm, ehkä olen vain liian huolellinen ihminen. Noh, ensi kerralla sitten.

Image result for death note gif writing


Jahas, jospa minä lopettaisin tällä kertaa tähän. Kiitos jos jaksoit lukea!

ps. blogin_ulkoasu.exe on lakannut toimimasta

xd eli oudolta näyttää, pian korjaan headerit sun muut, ei hätää!

Hello Hello Hell♡xoxo minä vain


2 kommenttia:

  1. Onnea eloon jäämisestä! Nyt on ensimmäiset kirjoitukset ohi. Onnea siitä!
    Ihania kuvia taas, jokaista kuvaa olisi voinnut katsella vaikka useamman minuutin ja miettiä niiden syvällisyyttä.
    Ehkä palaan vielä katselemaan niitä ja pohtimaan.

    VastaaPoista
  2. Mikä YO sulla oli? Itellä pitäis olla Uskonto, mutta oon nyt löytäny kunnon koulun, mihin haluaisin. Koulu on stressannut niin pirusti, että koulu jää nyt väliin ja keskityn opiskelemaan piirtämistä, sillä kuvataide ammattikoulu olis kyseessä. Voi kuulostaa laiskalta, mutta käyn neljässä vuodessa että olis vielä yks vuosi jäljellä helvettiä... ja sitähän ei yhtään auta ala-asteelta asti tuleva ainainen stressi ja ahdistus, koko elämän mittaisesta uniongelmasta puhumattakaan. Nyt sitä pääsee ees 11 aikaa aamulla yölskin melatoniinin ansiosta, ettei mee kahteen asti päivällä. Saanu ees vähän paremmin nukuttua. Mul ei oikeastaan oo ees mitään hajua, mitä mä tänne tätä sepitän mut onnea ekan YO:n suorittamisesta

    VastaaPoista